Benvolgudes famílies,
Des de l’Ajuntament i la Policia Local, vos volíem informar que el pròxim dilluns dia 15 d’abril es posaran en marxa les Rutes Escolars.
Per això, vos recordam que podeu triar la ruta que millor vos convengui i que l’hora de partida serà a les 8:40 hores. Podreu consultar els itineraris als díptics que els vostres fills i filles vos varen fer arribar.
Durant els primers dies de funcionament, a cada un dels llocs de concentració hi haurà un Policia Local, un membre de Protecció Civil o algun voluntari o voluntària que guiarà els infants i els seus acompanyants durant el trajecte. Vos recordem que la finalitat és que, un pic els infants i els seus acompanyants es familiaritzin amb el recorregut, el trajecte es pugui realitzar sense suport.
Així mateix, ens posarem en contacte amb els comerços que podem trobar durant els trajectes amb la finalitat que si algú necessitàs suport durant la ruta, el responsable de l’establiment es posarà en contacte amb l’escola o la Policia Local per tal de poder ajudar. Més endavant vos informarem del comerços adherits, els quals tendran de forma visible un adhesiu per així poder-los identificar des de l’exterior.
Per acabar, vos animam a participar en aquesta iniciativa organitzada conjuntament per l’Ajuntament, Policia Local, el CEIP, l’AMPA i, el més important, a la qual els nins i nines han posat la seva il·lusió.
Moltes gràcies!