Hola famílies!!, en aquests dies tan inquietants, on quedar-se a casa és la millor opció per a tothom, des de la nostra comissió creativa, els portem una proposta molt interessant i inspiradora, a continuació els detallem les bases de la proposta.

1- Important: Fem servir només el material que tinguem a casa. No hem de sortir a comprar res, reciclem! Pintura de qualsevol mena, d’acord amb el material amb el qual està fet el “Paraplujes” (fusta, xapa, metacrilat, etc.), si no disposem de la pintura idònia, cap problema, podem enganxar papers pintats, teles, fusta, envasos reciclats també adornats i una infinitat de possibilitats, potser un collage o qualsevol mena de manifestació artística, sense necessitat de sortir a comprar. Desafiem la nostra Imaginació! També podem acompanyar “l’obra” amb plantetes, penjolls, i qualsevol mena de decoració accessòria que desitgem per denotar, “la Vida és Color”.

2- Tema Lliure

3- Decorem en família (només els integrants de la família que estiguin a casa)

4- Ens fem una foto (la família) juntament amb L’Obra Paraplujes i l’enviam per email a: eventos@ampa-algaida.es, posant com a títol el nom de l’obra.

5-Ens divertim molt!

6-Posem el “PARAPLUJES” tots el mateix dia. Dissabte 4 d’abril de 2020.

Després estudiarem la possibilitat que algun voluntari de l’ajuntament o policia (prenent les mesures adequades per la situació) pugui fer un reportatge fotogràfic perquè al costat de la que vam enviar nosaltres podrem crear una galeria virtual d’exposició i una futura presencial (quan controlem la situació d’alarma) al Poble. Sent pioners de la idea, convidarem a participar de la iniciativa als pobles veïns. Siguem exemple i participem!

Related Posts