Inscripció AMPA

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Com inscriu-se?

Per donar-se d’alta completi el següent formulari amb les seves dades personals i els dels vostres fills. Un cop hàgueu completat totes les dades, pot acceptar o no el tractament d’imatges de caràcter personal. Finalment ha d’acceptar les condicions de les polítiques de privacitat i cookies, sent aquest un pas obligatori.

Recordeu que tots els que us feu socis de l’AMPA tindreu l’agenda de l’escola gratuïta, aquestes agendes seran repartides directament a l’aula de cada nen. El preu de la inscripció és de 25 € per soci, i pot realitzar-se en sa següent entitat bancària:
Nom: Bankia
Nº de compte: ES80 2038 3482 4760 0004 8698

Important: Quan realitzi l’ingrés de l’import exacte, en el concepte si us plau, utilitzeu el mateix Nom i cognoms que ha completat al formulari d’inscripció.

Si té qualsevol dubte posau-vos en contacte amb nosaltres des d’aquí, o en qualsevol dels següents mitjans:
Correu electrònic: info@ampa-algaida.es
telèfon: 638.331.076
Direcció: Carrer de la Ribera, 37 07210 Algaida – Illes Balears

A CONTINUACIÓ

Completa les teves dades aquí
Afegir un per línia, exemple: "Nom / Cognoms / Data de naixement / Edat / Curs"


AUTORITZO perquè l'AMPA pugui prendre ses imatges del meu fill o filla, mitjançant fotografies o vídeos que puguin realitzar-se durant activitats ordinàries en grup, complementàries i extracurriculars organitzades per l'AMPA i fer ús de les imatges preses distribuint-les i comunicant-les al públic mitjançant la pàgina web i publicacions del centre (xarxes socials).


AVÍS TRACTAMENT DE DADES
LLEI ORGÀNICA 3/2018, DE 5 DE DESEMBRE, DE PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS I GARANTIA DELS DRETS DIGITALS
RESPONSABLE:
Identitat: APA DEL COL NAL MIXTO DE EGB PADRE POU DE ALGAIDA
NIF: G-07165301
Dir. Postal: CARRE RIBERA, núm.37 – Població ALGAIDA – ILLES BALEARS
Telèfon: 638-331076
Correu electrònic: info@ampa-algaida.es

En nom de l’empresa tractem la informació que ens facilita amb la finalitat de prestar el servei sol·licitat o enviar-li la informació requerida. Les dades proporcionades es conservaran mentre no sol·liciti el cessament de l’activitat. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a l’APA DEL COL NAL MIXTO DE EGB PADRE POU DE ALGAIDA, estem tractant les seves dades personals; per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.