Per fer-me soci?

Podràs ser protagonista a la teva comunitat educativa i col·laborar amb les iniciatives que promou l’AMPA per a pares i alumnes. Les famílies es beneficien d’importants reduccions en el cost de les activitats extra-curriculars proposades per l’escola ia les que l’AMPA col·labora.

La nostra finalitat

La nostra funció principal és la de representar a les famílies, col·laborant per millorar l’educació dels nostres fills. Contribuint si cap encara més a la qualitat en l’ensenyament del centre, involucrant a pares i mares en tot el relatiu a l’educació dels alumnes.

Sempre informats

L’AMPA estableix vies d’informació entre el propi centre i les famílies, utilitzant per a això tots els recursos necessaris. Aquesta informació que es proporciona és relativa a l’organització, legislació, instruccions sobre com es desenvolupa el curs, funcionament del consell escolar, activitats, etc.

blog de notícies

Notícies i actualitat

Programa de reutilització de llibres

Programa de reutilització de llibres

L'escola juntament amb l'ampa s'han sumat al programa de reutilització de llibres. De moment se'n podran beneficiar els alumnes d...
Escola d’Estiu

Escola d’Estiu

Del 23 de juny al 9 de setembre. Nins i nines de 3 a 12 anys. Inscripciò: https://tempslliureprojectes.com/producto/escola-estiu-c...
Concurs de dibuix Agenda 2021-22

Concurs de dibuix Agenda 2021-22

Dissenya la portada de la nostra agenda per al curs 2021-22 Consulta les bases de l'concurs : ...