Per fer-me soci?

Podràs ser protagonista a la teva comunitat educativa i col·laborar amb les iniciatives que promou l’AMPA per a pares i alumnes. Les famílies es beneficien d’importants reduccions en el cost de les activitats extra-curriculars proposades per l’escola ia les que l’AMPA col·labora.

La nostra finalitat

La nostra funció principal és la de representar a les famílies, col·laborant per millorar l’educació dels nostres fills. Contribuint si cap encara més a la qualitat en l’ensenyament del centre, involucrant a pares i mares en tot el relatiu a l’educació dels alumnes.

Sempre informats

L’AMPA estableix vies d’informació entre el propi centre i les famílies, utilitzant per a això tots els recursos necessaris. Aquesta informació que es proporciona és relativa a l’organització, legislació, instruccions sobre com es desenvolupa el curs, funcionament del consell escolar, activitats, etc.

blog de notícies

Notícies i actualitat

Us desitjam un bon curs 21-22!

Us desitjam un bon curs 21-22!

Des de la comunitat de famílies que formam L'AMPA Algaida us desitjam un bon curs 21-22! Esperam que aquest any tot vagi a millor, pel q...
L’hort de l’escola

L’hort de l’escola

Hola famílies! Ahir matí, algunes famílies de la junta de l'AMPA vam anar a l'hort de l'escola per fer-li una posada a punt per aquest p...
Escola matinera

Escola matinera

Torna l'escola matinera. Troba la Info a: Escola matinera - AMPA Algaida (ampa-algaida.es)  ...