Per fer-me soci?

Podràs ser protagonista a la teva comunitat educativa i col·laborar amb les iniciatives que promou l’AMPA per a pares i alumnes. Les famílies es beneficien d’importants reduccions en el cost de les activitats extra-curriculars proposades per l’escola ia les que l’AMPA col·labora.

La nostra finalitat

La nostra funció principal és la de representar a les famílies, col·laborant per millorar l’educació dels nostres fills. Contribuint si cap encara més a la qualitat en l’ensenyament del centre, involucrant a pares i mares en tot el relatiu a l’educació dels alumnes.

Sempre informats

L’AMPA estableix vies d’informació entre el propi centre i les famílies, utilitzant per a això tots els recursos necessaris. Aquesta informació que es proporciona és relativa a l’organització, legislació, instruccions sobre com es desenvolupa el curs, funcionament del consell escolar, activitats, etc.

blog de notícies

Notícies i actualitat

Fotografies de Nadal

Fotografies de Nadal

Benvolgudes famílies!! Aquest curs està essent una mica diferent per a tots, els nostres infants viuen una situació extraordinària...
Recollida de juguetes

Recollida de juguetes

...
Carta de presentació

Carta de presentació

Bon dia, Us adjuntam una carta de presentació de la nova junta ja que ens agradaria presentar-mos i que ens pogueu posar nom i cara. Ens ...