Benvolgudes famílies,

És un plaer informar-vos que a partir de dilluns dia 1 de juliol començarà el campus d’estiu d’Algaida, que romandrà obert fins dia 30 d’agost.
Les activitats bàsiques tindran lloc de 9.00h a 14.00h, però en disposem de serveis addicionals en el cas que siguin necessaris:
· Escoleta matinera de 7.30h a 9.00h.
· Menjador (càtering o carmanyola) de 14:00h a 15:30h.
· Servei de guarderia d’horabaixa (ludoteca) de 15.30h a 17.00h.
Tan les entrades com les sortides es faran al pavelló Andreu Trobat i per la seguretat del vostres infants l’equip de monitors us demanarà el DNI a la recollida, així com a les persones autoritzades a cercar els vostres fills i filles.
És molt important que els seus fills i filles duguin cada dia al campus: roba còmoda, gorra, berenar, aigua, sabates esportives, crema solar, banyador i tovallola (aquest dos darrers a partir de dimarts). Per evitar problemes es aconsellable que totes les pertinences dels vostres infants duguin nom i llinatges per identificar-les.
Durant el primer dia de campus (1 de juliol), per temes d’organització no haurà piscina, però la resta dels dies gaudirem d’aquesta activitat. El primer dia de campus us entregarem una circular on es demana si el vostres infants són capaços de nedar tot sols o no, en cas contrari pel primer dia de piscina és de gran importància que duguin maneguets (amb el nom posat).

Finalment us deix el meu número de contacte Adrià: 665 70 13 77. Aquest número romandrà actiu de dilluns a divendres de 7.30h a 17.00h per qualsevol consulta que desitgeu fer.
Un cordial salut,
Adrià