Des de l’Ajuntament i l’AMPA d’Algaida continuem treballant perquè les famílies puguin gaudir de les escoles d’estiu aquest any i els nens puguin divertir-se amb les activitats d’estiu tot i la difícil situació.

Mantenim el contacte amb la Direcció Insular de Joventut, que és l’organisme competent en aquest àmbit i que ens indicarà quan i com es podran dur a terme.

Punts a tenir en compte:

La situació actual d’emergència sanitària ens obliga a replantejar les escoletes d’estiu. Canviarà la programació habitual de les activitats d’oci i lleure educatiu, enguany tendran un caràcter assistencial per aquelles famílies que no es poden fer càrrec dels menors. La normativa actual marca un limit de places.

Seguint les directrius de l’organisme competent aquestes hauran de seguir un protocol estricte: garantir la distància social, aïllar cada grup de nins i el seu monitor, dur mascaretes, delimitar entrades i sortides diferents, en cas que un participant tengui símptomes compatibles amb la COVID-19 tot el grup haurà de seguir les directius d’aïllament que estipuli sanitat, etc…

Les escoletes d’estiu s’adaptaran a la normativa que Salut marcarà en cada moment. Caldrà que tothom que necessiti participar-hi sigui molt responsable en cada una de les mesures que s’hauran de dur a terme, així com també conscient del risc que això suposa.

Vos adjuntam un enllaç on podeu fer una enquesta, per a nins i nines d’entre 3 i 6 anys (infantil) i entre 6 i 12 anys (primari), per tal de saber quantes famílies necessiten del servei. A partir d’aquí vos informarem de com s’anirà desenvolupant aquesta activitat.

https://ampa-algaida.es/ca/escola-destiu/

Podeu fer l’enquesta fin el pròxim dimarts dia 4 de juny.

Gràcies!