Per fer-me soci?

Podràs ser protagonista a la teva comunitat educativa i col·laborar amb les iniciatives que promou l’AMPA per a pares i alumnes. Les famílies es beneficien d’importants reduccions en el cost de les activitats extra-curriculars proposades per l’escola ia les que l’AMPA col·labora.

La nostra finalitat

La nostra funció principal és la de representar a les famílies, col·laborant per millorar l’educació dels nostres fills. Contribuint si cap encara més a la qualitat en l’ensenyament del centre, involucrant a pares i mares en tot el relatiu a l’educació dels alumnes.

Sempre informats

L’AMPA estableix vies d’informació entre el propi centre i les famílies, utilitzant per a això tots els recursos necessaris. Aquesta informació que es proporciona és relativa a l’organització, legislació, instruccions sobre com es desenvolupa el curs, funcionament del consell escolar, activitats, etc.

blog de notícies

Notícies i actualitat

Campanya solar

Campanya solar

Hola famílies! Com podeu veure la junta de l'AMPA hem començat una campanya per reivindicar l'escola integrada fins a 4t d'ESO. Esperam re...
Fotografies de Nadal

Fotografies de Nadal

Benvolgudes famílies!! Aquest curs està essent una mica diferent per a tots, els nostres infants viuen una situació extraordinària...
Recollida de juguetes

Recollida de juguetes

...